Våra tjänster

Vi erbjuder

Insight Sport erbjuder individanpassad träning för olika typer av personer. Vår träning bygger på ett holistiskt perspektiv där fysisk- och psykisk hälsa tillsammans utgör en helhet. Insight Sport fokuserar på dina behov för att kunna maximera dina resultat. I vår träning tar vi hänsyn till dina mål, förutsättningar, kostbehov och din återhämtning. Vi erbjuder varje klient en fri konsultation där vi tillsammans skapar en skräddarsydd handlingsplan så att du kan uppnå dina målsättningar på bästa sätt. 

Fysträning

Insight Sport arbetar holistiskt med fysisk- och mental hälsa. Vi erbjuder fysträning till elitidrottare samt personer som strävar efter att förbättra sin livskvalitet. All träning bygger på individens behov och förutsättningar. I fysträningen optimerar vi dina resultat på ett roligt och inspirerande sätt för att på så sätt maximera din potential. Vi tar hänsyn till olika faktorer som påverkar din prestation som till exempel rörlighet, balans, koordination, styrka, explosivitet och hastighet.

Golfträning

Uppnå din maximala potential och spela din bästa golf. På Insight Sport erbjuder vi golfträning i form av fysisk, teknisk och mental träning där vi även håller föreläsningar och utbildningar för privatpersoner, grupper, golfklubbar och juniorer.

Vi hjälper dig slå längre distanser, ger dig en bättre kroppskontroll och förbättrar din swing så att du kan prestera på banan och njuta av spelet smärtfritt. I dagsläget jobbar vi mer flera klubbar i Sverige där vi hjälper spelare på DP World Tour, Tour, Asian Tour och Nordic League.

Idrottsträning

Vi erbjuder idrottsträning anpassat för olika sporter. I träningen tar vi hänsyn till grenspecifika kvaliteter tex: plyometrics, agility, hastighet, rörelseeffektivitet bland annat som är viktig för din sport och också pågående säsong. Vi fokuserar på hållbart idrottande med ett helhetstänk där träning, hälsa, näring och återhämtning bygger en lång och framgångsrik karriär. Idag jobbar vi med juniorer, föreningar och individuella spelare. Sporter som vi jobbar med idag är golf, ishockey, padle-tennis och fotboll bland annat.

Rehab & behandling

Vi arbetar för att göra din kropp skade- och smärtfri. Vi vill utveckla dina möjligheter till nya rörelser och skapa effektiva sätt för att öka din energi. Vi använder en rad olika behandlingsmetoder för att optimera din sensoriska upplevelse genom till exempel fascia behandling, flossband, massagepistol och mer.

Träning i mindre grupp och företagsklasser

Vi erbjuder träning för mindre grupper om 4 till 9 personer samt företagsklasser upp till 20 personer. Samla ihop ditt dreamteam och utmana er i ett roligt och energigivande träningspass. Kontakta oss så skapar vi ett gruppass utifrån era önskemål.

Föreläsningar & utbildningar

Vi erbjuder anpassade föreläsningar för tränare, föreningar och företag med fokus på fysträning, återhämtning och kost. Ta del av insikter om hur du och ditt team kan prestera på bästa nivå.

Onlineträning

Individanpassad träning baserat på dina mål, förutsättningar och idrottsspecifika behov. Onlineträning sker tillsammans med din egna coach som kontinuerligt ger dig feedback och stöttar dig under din träningsresa.

Onlineträningen omfattar:

  • Individanpassat träningsschema 
  • Uppföljning med coach 
  • Träningsdagbok
  • Testcenter
  • Tillgång till vår app
 

Följ Insight Sport